Eline Vandeputte: energiedeskundige in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

EPC deskundige met brede vastgoedkennis

Als energiedeskundige ben ik actief in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen, zowel voor het opmaken van EPC attesten als om u te adviseren over energiezuinige woningen en gebouwen.

Tijdens mijn vastgoedstudies liep ik stage in een immokantoor en zag ik dagelijks heel wat woningen en appartementen. Het viel vaak op hoe verouderd en beperkt die waren. Sinds de invoer van het EPC worden mensen zich steeds meer bewust van het belang van een energiezuinige woning.

Ik volgde de opleiding tot EPC deskundige omdat ik mensen wil bijstaan in het kiezen van de juiste technieken en isolatie zodat hun woning niet alleen mooi, maar ook energiezuinig wordt gerenoveerd!

Mijn werkwijze

Constante bijscholing

Naast EPC deskundige ben ik ook EPB verslaggever en ventilatieverslaggever.
Die brede basis laat mij toe om gerichte tips te geven over de juiste technieken en isolatie.

Dankzij frequente opleidingen blijft mijn kennis van de rekenmethodiek en de EPC software up-to-date. Ook over EPB voor nieuwbouw volg ik regelmatig trainingen omtrent verschillende topics, zoals koudebruggen oplossen of condensatieproblemen tegengaan.

Zo kan ik u op de best mogelijke manier adviseren!

EPC verslaggever regio Waregem en omstreken

Zoekt u een ervaren EPC verslaggever in regio Waregem of met uitbreiding in Oost- of West-Vlaanderen? Aarzel niet om mij te contacteren!

Ik zorg voor een offerte op maat van uw woning en sta garant voor een vlotte uitreiking van uw EPC attest.