Gericht EPC advies richting 2050

EPC advies op maat

Wenst u een bepaald label te behalen? Of wil u nu al voldoen aan de normen voor 2050? Met gericht EPC advies reik ik concrete tools aan om dit te verwezenlijken.

Ik toets de energiezuinigheid van uw woning af aan de eisen van het Vlaams Energieagentschap. Ik neem zowel de volledige buitenschil (vloeren, ramen, dak, …) als de aanwezige installaties (verwarming, ventilatie, …) onder de loep en maak een EPC berekening van de huidige staat. Daarna bekijken we samen uw doelstelling en geef ik advies over hoe u die kunt bereiken.

EPC berekening met een plus

Op elk EPC attest staan een aantal standaard adviezen. Ik maak het verschil door mijn EPC advies toe te spitsen op uw woning en concrete materialen en installaties voor te stellen.

Met mijn ervaring als EPB verslaggever (voor nieuwbouwwoningen) heb ik een uitstekende kennis van de vele technieken en isolatiemogelijkheden. Mijn advies is dus heel gedetailleerd en ik weet perfect welke ingrepen nodig zijn om een bepaald label te halen. Uiteraard kiest u zelf welke werken u al dan niet laat uitvoeren. Na de renovatie maak ik een nieuwe EPC berekening om de definitieve score te bepalen.

Over mij

EPC advies inwinnen

Boek snel uw afspraak voor EPC advies en ontdek hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken!

Na een eerste EPC berekening en de implementatie van het advies maak ik een definitief EPC attest voor u op,
deze keer aan de helft van de prijs.